Klimaatengagementen: gedeeld engagement is dubbele inzet!

Alle hens aan dek tegen klimaatverandering. Niet enkel de overheid of individuele burgers, maar ook bedrijven, sectoren en het middenveld kunnen het verschil maken. Zo'n 70 organisaties maakten al één of meerdere engagementen bekend. Bekijk alle ingediende engagementen.

We zijn er bijna zeker van dat ook jouw bedrijf, organisatie of sector zich al inzet voor het klimaat en zich voorbereidt om nog heel wat meer te doen. Dat moet ook, want de uitdagingen zijn groot en urgent, en we kunnen de toekomst alleen garanderen als we er met zijn allen méér werk van maken.

Toon ook jouw klimaatengagement op vlaamseklimaattop.be/jouw-engagement-ingeven.

Zo werk je niet enkel aan een betere toekomst, maar staat je organisatie ook positief in de kijker. Bedrijven, organisaties en sectoren die een vrijwillig engagement aangaan, schitteren misschien met een interview in de volgende Klimaatkrant net zoals Re-Vive, VCB en TRAXIO & FEBELCAR. Bovendien krijgen ze allemaal een vermelding op de website van de Vlaamse Klimaattop en bijkomende zichtbaarheid op de Vlaamse Klimaat- en Energietop op 1 december 2016.

Je kan je partners en medewerkers daarna ook tonen dat jouw bedrijf of organisatie een van de trekkers is om de Vlaamse klimaatdoelstellingen waar te maken. De pagina’s zijn makkelijk te vinden, ze zijn interactief en ze zijn natuurlijk te delen via sociale media.

Waar wacht je nog op?